Vacatures - Advocaat - ondernemer P&F

Talent, maar tegen het glazen plafond van de maatschap? Dan bieden wij wellicht de oplossing. Wij hebben ruimte voor een:

ervaren advocaat – ondernemer


personen- en familierechtFunctieomschrijving

Je bent of wordt zelfstandig advocaat-ondernemer. Als advocaat-ondernemer ga je in de eerste plaats aan de slag met eigen cliënten. Daarnaast werk je vanuit het zelfstandig ondernemerschap en vanuit jouw specialisatie, samen met de overige advocaten van het kantoor aan het oplossen of inzichtelijk maken van de aan hun dossiers gerelateerde juridische vraagstukken.

Jouw profiel

Een plezierige en integere collega die tot het uiterste gaat voor zijn cliënt. Een vakspecialist met tomeloze inzet en ambitie. Een overtuigend persoon die in staat is om zelf te zorgen voor zijn of haar acquisitie en iemand die cliënten aan zich weet te binden. Iemand die het aandurft om buiten zijn of haar comfortzone te treden.
De voorkeur gaat uit naar een advocaat met minimaal 3 jaren ervaring en het liefst met een bestaande praktijk. Heb je echter geen ervaring als ondernemer? Geen probleem. Wij verstaan de kunst van het ondernemen en dragen dit graag aan jou over.

Wie zijn wij

Leliveld Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor met een hoofdvestiging in Maastricht. Momenteel werken er ca. 15 mensen, onder wie 8 advocaten. Het kantoor richt zich op middelgrote en grote ondernemingen, (non-profit)instellingen en particulieren. Het kantoor kent verschillende secties.

Wat hebben wij te bieden

Met plezier en overtuiging werken in een statig en goed gefaciliteerd monumentaal pand. Gelegen in het bruisend hart van Maastricht en omgeven door fijne en deskundige collega's met ieder hun eigen specialiteit. Uitdagende cliënten uit de regio en andere delen van het land. Zelfs wereldwijd. Een kantoor met ambities om te groeien naar andere vestigingen, zowel in binnen- als buitenland. Maar daar bovenop. Geen hete adem van een werkgever in je nek. De vrijheid om jouw werktijden in te richten zoals jou dat uitkomt. Een duidelijke en beperkte kostenstructuur en geen verrassingen achteraf. Geen gedoe met personeel en leveranciers. Alles is voor je geregeld. Je komt als ondernemer terecht in een gespreid bedje. Het is een kwestie van binnenkomen, acquireren, werken en jouw (eigen) declarabele uren maken. De kantoorinvesteringen zijn al voor je gedaan. Beperkte kantoorkosten als gevolg van een kostendeling en met de pandeigenaar kunnen goede afspraken worden gemaakt over de huur van de kantoorruimte.

Wat verwachten wij

Ben je nog geen advocaat, maar heb je wel op een andere manier ruime ervaring opgedaan in een van deze specialisaties? En denk je een van deze vakgebieden tot in de puntjes te beheersen en in staat te zijn om snel een eigen praktijk op te bouwen? Ook dan nodigen wij jou graag uit om met ons te komen praten.


 
Interesse in deze job? Stuur dan per mail jouw schriftelijke reactie, voorzien van een CV naar leliveld@leliveldadvocaten.nl  ter attentie van mr. James Leliveld.

 printversie