Mr. Cleo Reinders

Mr. Cleo Reinders

Advocaat

+31 6 12 78 47 60

  • Onroerende zaken

  • Huurrecht

  • Bouwrecht

  • Arbeidsrecht

  • Hippisch recht

Over Cleo

Creatief, oplossingsgericht en doortastend. Een advocaat die gaat voor het beste resultaat. Dat is Cleo Reinders. Door deze eigenschappen, haar toewijding en een gezond relativeringsvermogen, heeft Cleo al menig zaak met succes tot een einde gebracht. Daardoor heeft Cleo een loyaal cliëntenbestand opgebouwd. Cliënten die weten hoe Cleo werkt en wat zij voor hen kan betekenen.

Cleo heeft gestudeerd aan de Universiteit Maastricht en aldaar haar master behaald in het profiel Belastingrecht, met aantekening civiel effect.

Na haar universitaire studie heeft Cleo zich meteen gefocust op het privaatrecht. Gedurende een korte periode is Cleo werkzaam geweest als juridisch medewerkster. In mei 2013 is zij toegetreden tot de advocatuur en heeft zij brede ervaring opgedaan in tal van privaatrechtrechtelijke kwesties bij een ander Maastrichts kantoor. In mei 2019 heeft Cleo de overstap naar Leliveld Advocaten gemaakt om hier haar praktijk verder uit te bouwen in het vastgoedrecht, arbeidsrecht en het contractenrecht.

Gezien haar affiniteit met de paardensport behandelt Cleo tevens zaken op het gebied van hippisch recht.

Recente werkzaamheden van Cleo

Adviezen aan zowel werkgevers als werknemers over beëindiging van dienstverbanden met wederzijds goedvinden, juridische check vaststellingsovereenkomsten, bijstand van werkgevers en werknemers in individuele ontslagzaken. Onderhandelingen over ontslagvergoedingen.

Blogs van Cleo

  • Ontslag of beëindiging arbeidsovereenkomst

Ontslag of beëindiging arbeidsovereenkomst

september 14th, 2017|Reacties uitgeschakeld voor Ontslag of beëindiging arbeidsovereenkomst

Tot 1 juli 2015 kon een arbeidsovereenkomst op een aantal manieren beëindigd worden. Zo kon de arbeidsovereenkomst beëindigd worden met wederzijds goedvinden. Maar de werkgever had ook de mogelijkheid om [...]