Over Tom

Een doorpakker met een intrinsieke motivatie om van dienst te zijn. Dat is Tom Kwantes, sinds 1 maart 2021 als juridisch medewerker toegetreden tot het team van Leliveld Advocaten.

Met werkervaring bij grote organisaties, zoals een zorginstelling en een verzekeraar, maakte Tom bewust de overstap naar Leliveld Advocaten. Hier bieden de aandachtsgebieden algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht en huurrecht hem volop mogelijkheden om zowel bedrijven als personen te begeleiden in complexe situaties.

Kenmerkend voor Tom is zijn proactieve en flexibele aanpak. Vanuit zijn deskundigheid, die hij continu up to date houdt, zoekt hij naar ruimte binnen de juridische kaders waar dat kan doch is hij pragmatisch waar dat gewenst is. En altijd met een duidelijk eindresultaat voor ogen.

Bij Leliveld Advocaten voelt Tom zich als een vis in het water vanwege de korte lijnen, de humor als uitlaatklep en de persoonlijke sfeer.

In 2017 rondde Tom zijn rechtenopleiding aan de Universiteit Maastricht af met een masterdiploma waarbij hij aandacht had voor zowel het curriculum Arbeid & Gezondheidsrecht als Privaatrecht.

Talen

  • Nederlands
  • Engels