Formulier vacature Ervaren Advocaat | Ondernemer

Civielrecht | IE | Insolventie | Handelsrecht

Dank voor je interesse in onze vacature “advocaat | ondernemer”.

Het zou fijn zijn om kennis met je te maken in een persoonlijk gesprek of middels een Videoconference. Maar voordat wij een dergelijk gesprek met elkaar inplannen zou het prettig zijn als wij op voorhand een zo compleet mogelijk beeld van jou kunnen krijgen.

Dit zouden wij graag willen doen aan de hand van een vragenformulier.

Als je jouw CV en motivatie upload sluiten wij niet uit dat met het vragenformulier overlappende informatie wordt gevraagd. Onze excuses daarvoor, maar beter iets te veel dan te weinig. Maar mogelijk dat bepaalde vragen jou ook op voorhand prikkelen en of flink aan het denken zetten, voordat over en weer verdere stappen worden gezet.

Vandaar nog een paar aanvullende vragen om nog meer inhoud te kunnen geven aan ons eerste gesprek. Het kost je hooguit 15 minuten. Maar wij gaan ervan uit dat je dat – bij serieuze interesse – er ongetwijfeld voor over zult hebben. Net zoals wij het ervoor over hebben om jouw reactie uiterst serieus te nemen.

Veel succes met het invullen van het formulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! En vanzelfsprekend zal het een en ander strikt vertrouwelijk door mij persoonlijk worden behandeld. Het formulier komt dan ook rechtstreeks bij mij terecht.

Met vriendelijke groet,

Mr. James Leliveld    NaamsbekendheidLocatie en pandPresentatieOmvangRechtsgebiedenBusinessmodel    "    AdvocatuurRechtsbijstandverzekeringOverheidBedrijfsjuristRechterlijke macht