Ondernemer en strafrecht

Een strafrechtelijke vervolging kan ingrijpende gevolgen hebben voor uw onderneming en privé leven. Een beschuldiging kan uw leven volledig op zijn kop zetten en de continuïteit van uw onderneming in gevaar brengen. Niemand is echter schuldig totdat het tegendeel wettig en overtuigend is bewezen!

Wilt het Openbare Ministerie u een strafbeschikking opleggen?  Dient u een politieverhoor te ondergaan of bent u opgeroepen om voor de rechter te verschijnen?

Wordt u verdacht van een strafbaar feit? En wilt u meer informatie over uw rechten en plichten? Iedereen heeft het recht op een behoorlijke verdediging. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u goed informeren en adviseren over de (juridische) vervolgstappen. Mocht u reeds verwikkeld zijn in een juridische procedure, dan kunnen onze advocaten u begeleiden en bijstaan in rechte.

Bent u op zoek naar meer specifieke informatie over uw positie als ondernemer binnen het strafrecht? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord in een gratis oriënterend gesprek.

Ook is een aantal van onderstaande onderwerpen voorzien van nadere informatie. Klik – indien mogelijk – op deze onderwerpen.  Onderwerpen waarop u niet kunt klikken worden nog geactualiseerd.

ONDERWERPEN

  • Economiche delicten
  • Bedrieglijke bankbreuk
  • Valsheid in geschrifte
  • Rijden onder invloed
  • Milieudelicten

Gratis oriënterend gesprek Waarmee kunnen wij ú helpen?