Strafrecht

Strafrechtelijke kwesties kunnen ingrijpende gevolgen hebben voor uw privé- en werkleven. Een beschuldiging is vaak al genoeg om de nodige onrust te creëren. Niemand is echter schuldig totdat het tegendeel wettig en overtuigend is bewezen!

Bent u opgeroepen voor een politieverhoor? Wilt het Openbare Ministerie u een strafbeschikking opleggen? Dient u voor de rechter te verschijnen? Of zijn uw minderjarige kinderen in problemen gekomen? Uw verklaringen kunnen niet ongedaan worden gemaakt en kunnen grote gevolgen hebben voor het vervolg van uw proces.

Weet u niet wat u te wachten staat? En wilt u meer informatie over uw rechten en plichten? Iedereen heeft het recht op een behoorlijke verdediging. Onze gespecialiseerde advocaten kunnen u goed informeren en adviseren over de vervolgstappen. Mocht u reeds verwikkeld zijn in een juridische procedure, kunnen onze advocaten u begeleiden en bijstaan in de juridische procedure.

Bent u op zoek naar meer specifieke informatie over uw positie het strafrecht? Neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord in een gratis oriënterend gesprek.

Ook is een aantal van onderstaande onderwerpen voorzien van nadere informatie. Klik – indien mogelijk – op deze onderwerpen.  Onderwerpen waarop u niet kunt klikken worden nog geactualiseerd.

ONDERWERPEN

  • Bestraffing door het Openbaar Ministerie
  • Politieverhoor
  • Rijden onder invloed en wettelijke waarborgen
  • Strafrecht jeugdigen en minderjarigen
advocaat wetboek

Niemand is schuldig totdat het tegendeel wettig en overtuigend is bewezen. Dit zijn de spelregels.

Mr. Jules Verstraelen

     

object_pen_1.png Waarmee kunnen wij ú helpen? Gratis oriënterend gesprek

SPECIALISTEN

Mr. Jules Verstraelen
Mr. Jules Verstraelen