Vacature Juridisch-Medewerker

Civiele praktijk

Wie wij zijn

Wij zijn Leliveld Advocaten, gevestigd in een statig pand in het centrum van Maastricht. Ons team bestaat uit ervaren advocaten en juristen, gespecialiseerd in MKB en ondernemingsrecht, civiel en non-profit alsmede particulieren uit het hogere segment. Wij staan onze cliënten doelgericht en daadkrachtig bij in geval van conflicten, complexe onderhandelingen en/of juridische vraagstukken. No nonsens, creatief, waar nodig out of the box en altijd eerlijk over de haalbaarheid van een zaak.

Jouw profiel

Jij bent een gedreven, ondernemende en ambitieuze jurist met een master Nederlands Recht, bij voorkeur civielrechtelijk afgestudeerd. Ervaring is niet vereist, maar wel een pré. En nog mooier zou het zijn als je dan ook nog beschikt over (een gecombineerde) kennis van het algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en/of huurrecht bedrijfsruimte.

Je bent verder communicatief sterk, analytisch goed onderlegd en in staat de juiste verbanden te leggen. Een teamplayer die ook zelfstandig uitstekend functioneert. Een professional met een output van juridisch hoog niveau. Maar iemand die ook in staat is om complexe zaken uit te leggen in begrijpelijke taal. Je gaat tot het uiterste voor je cliënt, maar blijft altijd integer.

En als je dan ook nog een gepassioneerd ‘mensen-mens’ bent met een goed gevoel voor humor én een gezonde dosis relativeringsvermogen, dan willen wij jou graag ontmoeten voor een goed gesprek.

En heb je de ambitie om advocaat te worden? Als je uit het juiste hout bent gesneden, dan behoort dat zeker tot de mogelijkheden.

Wat wij bieden

Misschien dat wij veel vragen, maar wat wij je bieden is navenant.  Een uitstekende begeleiding en volop mogelijkheden tot verdere ontwikkelingen middels door ons betaalde opleidingen. De mogelijkheid tot thuiswerken en flexibele werktijden, ook na de pandemie. Een informele en ongedwongen werksfeer. Een prima balans tussen werk en privé en een leuk salaris, aangevuld met een bonusregeling. Een prachtige werkplek in een statig monumentaal pand in het bruisende centrum van maastricht. Moderne kantoormiddelen, zoals een Macbook en een Iphone.

Interesse in dit aanbod?

Herken je jezelf in bovenstaande omschrijving en kun je je in ons aanbod vinden? Dan maken wij graag kennis met jou. Stuur in dat geval uiterlijk 26 juli 2021 een mail met jouw CV en motivatie naar leliveld@leliveldadvocaten.nl onder vermelding van “vacature juridisch medewerker”. Wij streven naar een indiensttreding per 1 september 2021. Jouw interesse wordt vertrouwelijk behandeld.